MENU

Over ons

Wie we zijn, wat we doen

Wij zijn Marc en Roy, de 2 gezichten achter VBP Automotive! Wij zijn 2 neven van elkaar die al van jongs af aan helemaal autogek zijn.
VBP Automotive is ontstaan uit passie en liefde voor auto’s. Hoe gaaf is het om van je hobby je werk te maken, nou wij hebben het voor elkaar!
Wij zijn buiten kantoortijden ook nog volop bezig met het delen van onze passie, waardoor wij ten aller tijden bereikbaar zijn.

Roy over Marc: Marc weet werkelijk alles van auto’s, vraag het en hij weet het. Wat een enthousiasme als hij begint te praten over zijn grootste liefde.
Neem je tijd, want als hij eenmaal begint is hij niet meer te stoppen, haha. Marc weet en kent alle type auto’s en heeft een neusje voor de mooiste wagens met de juiste specs, wat resulteert in een prachtig aanbod, dat wij verkopen.

Marc over Roy: Mijn grote neef! Vanaf jongs af aan hebben wij al een sterke band, die toch wel speciaal is te noemen. Roy is ook echt een autoliefhebber. Hij houdt van moderne auto’s en daarnaast ook van klassiekers. Roy is een luisterend oor voor de klant en streeft er altijd naar om met deze informatie de wens en behoeften van de klant te realiseren.
Roy is super geduldig, commercieel, begripvol en weet het de klant dan ook altijd naar de zin te maken.

Onze visie

Bij VBP Automotive bent u dus op het juiste adres voor uw jong gebruikte auto. Al onze occasions worden zorgvuldig door ons geselecteerd. Door onze contacten in binnen- en buitenland bieden wij een schitterende collectie auto’s aan tegen zeer concurrerende prijzen. Grotendeels van de Duitse premium merken en allemaal met de juiste opties en zeer aantrekkelijke kilometerstanden.

Uw auto niet op voorraad? Geen enkel probleem wij zoeken graag met u mee naar uw nieuwe auto. Uw droomauto binnen handbereik dankzij onze gratis zoekopdracht of voorraad. Uw aankoop moet een feestje zijn en wij van VBP Automotive zullen alles op alles zetten om u dit te laten ervaren tot het moment van de overhandiging van de autosleutels. Wij delen graag onze passie met u, bij elke aankoop ontvangt u bij ons gratis een goed gevoel.

Inruilen? Leasen? Geen probleem, VBP Automotive zal altijd open, eerlijk en oplossingsgericht zijn: wij streven ernaar om snel, efficiënt en naar uw verwachtingen te handelen.

Door onze liefde voor auto’s kunnen wij ons goed verplaatsen in wat een klant zou willen. Standaard is maar zo gewoon, dit geldt voor auto’s maar ook voor ons en onze klanten. Een klant tevreden stemmen door net die ene optie, pakket of kleur te regelen. Wij doen het! Deel uw passie met ons en wij zorgen voor een mooi resultaat.